Nutellagröt med hasselnötter

I morse vaknade jag upp efter några sköna dagar i mina svärföräldrars hem. Jag jobbade på som vanligt men i en ny miljö vilket alltid är trevligt, Jonas spenderade dagarna med chips och Nteflix. Oooch i morse ville jag unna oss något extra, så jag gjorde…tadaaa…nutellagröt! Havregrynsgröt pimpad med hasselnötter, choklad, kakao och nötcreme. Jesus så gott. 😀

Psst…jaa, den klassiska nötcremen är indeed vegansk. 🙂

Nutellagröt, 1 portion

1 dl havregryn
2 dl hasselnötsmjölk
1 tsk kakao
en nypa salt

Topping
Nötcrème
2 tsk hackade hasselnötter
1 ruta mörk choklad, hackad
ev. hasselnötsmjölk

Blanda ihop havregryn, hasselnötsmjölk, kakao och salt i en kastrull. Koka upp och låt sjuda under omrörning tills den tjocknar.
Häll upp i en skål och toppa med nötcrème, hackade hasselnötter, mörk choklad och hasselnötsmjölk. 😀

Läs om vår kommentarspolicy