Bananpannkakor med jordnötssmör

Alla som känner mig vet att pannkakor är the shit till frukost. Så förbaskat gött, enkelt och imponerande i sin enkelhet. Veganska är de ett rent underverk eftersom du kan använda dig av rena skafferivaror. Alltid redo för pannkaksfest helt enkelt. De här mosades ihop med en gaffel och var klar på nolltid. Jag serverade dem med hallon och en “bifri” honung gjord på äpple. Lite för god om du frågar mig. Köpt på Whole Foods här i LA. Men nu till receptet! Ett tips bara, proportionerna kan variera beroende på vilket mjöl du använder, men du ska ha en tjock våffelsmet i konsistensen, då blir det prima.

4 portioner

2 bananer
2 msk jordnötssmör
3 dl mjölk, t ex mandel-, havre- eller sojamjölk
4 dl mjöl, bovete-, havre- eller vetemjöl

Mosa sönder bananerna med en gaffel. Rör ner jordnötssmöret.
Blanda ner mjölken och avslutningsvis mjölet. Rör runt tills allt är väl blandat.
Stek i lite mjölkfritt margarin eller kokosolja. Tada! Klart på nolltid. 😀

Läs om vår kommentarspolicy